Να στείλετε μήνυμα

ηλεκτρικοί στροφέας και στάτης γεννητριών 220V 50Hz διάρκεια ζωής 10000 ωρών

1000
MOQ
100
τιμή
ηλεκτρικοί στροφέας και στάτης γεννητριών 220V 50Hz διάρκεια ζωής 10000 ωρών
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μορφή: Κύλινδρος
Συχνότητα: 50HZ
Τάση: 220V
Βάρος: 2-3 κιλά
Διάρκεια ζωής: 10000 ώρες
ταχύτητα: 3000rpm
Θερμοκρασία: Κανονικός
Χρώμα: Ασήμι
Υψηλό φως:

50Hz ηλεκτρικοί στροφέας και στάτης γεννητριών

,

Ηλεκτρικοί στροφέας και στάτης γεννητριών 10000 ώρες

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Xiamen Κίνα
Μάρκα: Moving and stationary disk
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 10000
Περιγραφή προϊόντων

Ασημένιος στροφέας στατών διάρκειας ζωής στροφέων 10000hours στατών κυλίνδρων

Περιγραφή προϊόντων:

Η συνέλευση στάτης-στροφέων είναι μια περιστροφικός-στάσιμη συσκευή που αποτελείται και από έναν στάσιμο στάτη και από έναν στροφέα που περιστρέφεται. Γίνεται από υψηλό - ο ποιοτικός σίδηρος, και ντυμένος με ένα ασήμι τελειώνει για να αυξήσει τη διάρκειά του. Αυτό το περιστρέφομαι-στάσιμο σύστημα λειτουργεί σε μια συχνότητα 50Hz και μια τάση 220V. Η θερμοκρασία κρατιέται σε κανονικό επίπεδο, που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση. Αυτή η συνέλευση είναι μια αξιόπιστη και εύρωστη συσκευή για ποικίλες εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Στροφέας στατών
 • Θόρυβος: Χαμηλός
 • Μορφή: Κύλινδρος
 • Χρώμα: Ασήμι
 • Βάρος: 2-3kg
 • Θερμοκρασία: Κανονικός
 • Στοιχείο περιστρέφομαι-στατών: Ναι
 • Συνέλευση στάτης-στροφέων: Ναι
 • Συνδυασμός περιστρέφομαι-στατών: Ναι

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Συχνότητα 50Hz
Υλικό Σίδηρος
Μόνωση Κατηγορία Φ
Χρώμα Ασήμι
Θερμοκρασία Κανονικός
Δύναμη 200W
Βάρος 2-3kg
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Τάση 220V
Εφαρμογή Βιομηχανικός
Συστατικά Περιστρέφομαι-στάσιμο συστατικό, συνέλευση στάτης-στροφέων

Εφαρμογές:

Ο στροφέας στατών είναι ένα καινοτόμο προϊόν που έχει μια περιστρέφομαι-στατική δομή, που αποτελείται από ένα στοιχείο περιστρέφομαι-στατών και ένα περιστρέφομαι-στάσιμο σύστημα. Είναι διάσημο για την ισχυρή και αξιόπιστη δομή του και είναι κατάλληλο για τη χρήση σε ποικίλες εφαρμογές. Το εμπορικό σήμα του κινείται και στάσιμος δίσκος, ο οποίος γίνεται σε Xiamen, Κίνα. Από μια πηγή τάσης 220V και έχει ένα βάρος 2-3kg. Το υλικό του είναι σίδηρος, με χαμηλού θορύβου. Επιπλέον, το μέγεθός του είναι εξατομικεύσιμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Ο στροφέας στατών είναι μια ιδανική επιλογή για την αίτηση ενός ευρέος φάσματος των βιομηχανιών, όπως η μεταφορά, ηλεκτρονικός, μηχανικός και αυτοκίνητος. Είναι επίσης κατάλληλο για ποικίλους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της μετάδοσης δύναμης, της κίνησης εργαλειομηχανών, της κίνησης μηχανών, κ.λπ.

Προσαρμογή:

Συνέλευση στάτης-στροφέων

Εμπορικό σήμα: Κίνηση και στάσιμος δίσκος

Θέση προέλευσης: Xiamen Κίνα

Διάρκεια ζωής: 10000 ώρες

Βάρος: 2-3 κλ

Ταχύτητα: 3000 περιστροφές/λεπτό

Μέγεθος: Προσαρμοσμένος

Εφαρμογή: Βιομηχανικός

Η συνέλευση στάτης-στροφέων μας είναι ένα στοιχείο περιστρέφομαι-στατών, επίσης γνωστό ως περιστροφικός-στάσιμη συνέλευση. Έχει ως σκοπό να προσφέρει μια μακράς διαρκείας, αξιόπιστη λύση με μια διάρκεια ζωής μέχρι 10000 ωρών. Είναι ελαφρύ, ζυγίζοντας μόνο 2-3 κλ, και μπορεί να φθάσει στις ταχύτητες μέχρι 3000 περιστροφών/λεπτό. Είναι επίσης πλήρως εξατομικεύσιμο σε μέγεθος για να εγκαταστήσει οποιαδήποτε εφαρμογή. Η συνέλευση στάτης-στροφέων μας γίνεται υπερήφανα σε Xiamen, Κίνα.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη & υπηρεσία για το στροφέα στατών

Η ομάδα μας τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών πρόκειται εδώ να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για τα προϊόντα στροφέων στατών. Προσφέρουμε σε ποικίλες υπηρεσίες υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας εγκαταστάσεων και ανίχνευσης μηχανικών βλαβών, τις συμβουλές για την επιλογή και τη χρήση προϊόντων, την επισκευή προϊόντων, και περισσότερους.

Το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να παρέχει τη γρήγορη, χρήσιμη υπηρεσία και υποστήριξη. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας ικανοποιούν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της καλύτερης υπηρεσίας πιθανής και θα κάνουμε οποιου δήποτε παίρνει για να εξασφαλίσει την ικανοποίησή σας.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για το στροφέα στατών:

 • Το προϊόν στροφέων στατών πρέπει να συσκευαστεί ασφαλώς σε ένα κιβώτιο με το ικανοποιητικό μειώνοντας υλικό για να προστατεύσει το προϊόν από οποιαδήποτε πιθανή ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.
 • Το κιβώτιο πρέπει να σφραγιστεί για να αποτρέψει οποιαδήποτε μόλυνση ή διαρροή.
 • Η αποστολή πρέπει να μαρκαριστεί με το όνομα προϊόντων, το μέγεθος, το βάρος, και τις διαχειριζόμενες οδηγίες.
 • Η αποστολή πρέπει να σταλεί σε ένα κατάλληλο μεταφορικό κιβώτιο για να εξασφαλίσει ότι θα φθάσει σε καλή κατάσταση.

FAQ:

Α: Ο στροφέας στατών είναι ένα εμπορικό σήμα μιας συσκευής που αποτελείται από έναν κινούμενο δίσκο και έναν στάσιμο δίσκο. Γίνεται την κίνηση και το στάσιμο δίσκο, που βρίσκονται από σε Xiamen Κίνα.

Q2. Ποιος είναι ο σκοπός ενός στροφέα στατών;

Α: Ο στροφέας στατών χρησιμοποιείται κυρίως για να ελέγξει την ταχύτητα ενός ηλεκτρικού κινητήρα, ή για να παραγάγει ένα σταθερό ηλεκτρικό ρεύμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους, όπως ο έλεγχος της ροής της ενέργειας σε ένα ηλεκτρικό σύστημα.

Q3. Πώς ένας στροφέας στατών λειτουργεί;

Α: Ο στροφέας στατών αποτελείται από έναν κινούμενο δίσκο και έναν στάσιμο δίσκο. Ο κινούμενος δίσκος συνδέεται με το ηλεκτρικό κινητήρα και περιστρέφεται σε έναν σταθερής ταχύτητας. Ο στάσιμος δίσκος περιέχει επίσης τους μαγνήτες, οι οποίοι δημιουργούν ένα μαγνητικό πεδίο όταν περιστρέφεται ο κινούμενος δίσκος. Αυτό το μαγνητικό πεδίο χρησιμοποιείται για να ελέγξει την ταχύτητα του ηλεκτρικού κινητήρα.

Q4. Υπάρχουν οποιεσδήποτε προφυλάξεις ασφάλειας που λαμβάνονται με έναν στροφέα στατών;

Α: Ναι, είναι σημαντικό να ληφθούν οι προφυλάξεις ασφάλειας κατά το χρησιμοποίηση ενός στροφέα στατών. Σιγουρευτείτε ότι η συσκευή εγκαθίσταται σωστά, και ότι όλες οι συνδέσεις στερεώνονται ασφαλώς. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει καμία εκτεθειμένη καλωδίωση, δεδομένου ότι αυτό μπόρεσε να οδηγήσει σε μια ηλεκτροπληξία.

Q5. Ποιο είναι το πρόγραμμα συντήρησης για έναν στροφέα στατών;

Α: Η συντήρηση στροφέων στατών πρέπει να γίνει σε τακτική βάση. Σιγουρευτείτε για να ελέγξετε για οποιαδήποτε σημάδια της ένδυσης ή της ζημίας. Επιπλέον, ελέγξτε για οποιεσδήποτε χαλαρές ή διαβρωμένες συνδέσεις, και σιγουρευτείτε για να κρατήσετε τη συσκευή καθαρή. Εάν οποιεσδήποτε επισκευές απαιτούνται, σιγουρευτείτε για να έρθετε σε επαφή με έναν επαγγελματία για τη βοήθεια.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)