Να στείλετε μήνυμα

Ποικίλλει τα εσωτερικά μέρη συμπιεστών εναλλασσόμενου ρεύματος ορείχαλκου τμημάτων συμπιεστών εναλλασσόμενου ρεύματος μεγέθους

1000
MOQ
100
τιμή
Ποικίλλει τα εσωτερικά μέρη συμπιεστών εναλλασσόμενου ρεύματος ορείχαλκου τμημάτων συμπιεστών εναλλασσόμενου ρεύματος μεγέθους
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Επίπεδο δόνησης: Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
λειτουργούσα πίεση: Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
Εξουσιοδότηση: Ποικίλλει ανάλογα με τον κατασκευαστή
Ζωή του σχεδίου: Ποικίλλει ανάλογα με το υλικό
Βάρος: Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
Υλικό: Χάλυβας, αργίλιο, ορείχαλκος, χαλκός, κ.λπ.
Σειρά θερμοκρασίας: Ποικίλλει ανάλογα με το υλικό
Τύπος: Τμήματα συμπιεστών
Υψηλό φως:

Ποικίλλει τα τμήματα συμπιεστών εναλλασσόμενου ρεύματος μεγέθους

,

Ορείχαλκος τμημάτων συμπιεστών εναλλασσόμενου ρεύματος

,

Εσωτερικά μέρη συμπιεστών εναλλασσόμενου ρεύματος ορείχαλκου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: xiamen
Μάρκα: Compressor components
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000
Περιγραφή προϊόντων

Ποικίλλει τις μονάδες συμπίεσης μεγέθους με τα τμήματα συμπιεστών εκτίμησης ποσοστού ροής & πίεσης

Περιγραφή προϊόντων:

Τα τμήματα συμπιεστών είναι απαραίτητα στοιχεία και μέρη πίεσης που χρησιμοποιούνται σε μια διαφορετική σειρά των εφαρμογών. Είναι σε θέση τα διάφορα επίπεδα θερμοκρασίας και πίεσης, ανάλογα με το υλικό χρησιμοποιούμενο. Έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία των μεγεθών, που καθιστούν τα κατάλληλα για τους διαφορετικούς τύπους συμπιεστών. Ανάλογα με τον κατασκευαστή, μπορούν να έρθουν με μια εξουσιοδότηση που καλύπτει οποιεσδήποτε πιθανές ατέλειες. Με αυτά τα τμήματα συμπιεστών, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα είναι σε θέση να διαρκέσουν για πολύ καιρό.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Τμήματα συμπιεστών
  • Ζωή του σχεδίου: Ποικίλλει ανάλογα με το υλικό
  • Επίπεδο θορύβου: Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
  • Εκτίμηση πίεσης: Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
  • Τμήματα πίεσης: Μονάδες πίεσης, εκτιμήσεις πίεσης
  • Σειρά θερμοκρασίας: Ποικίλλει ανάλογα με το υλικό
  • Υλικό: Χάλυβας, αργίλιο, ορείχαλκος, χαλκός, κ.λπ.

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες Λεπτομέρειες
Ποσοστό ροής Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
Επίπεδο δόνησης Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
Εξουσιοδότηση Ποικίλλει ανάλογα με τον κατασκευαστή
Τύπος Τμήματα συμπιεστών
Μέγεθος Διάφορα μεγέθη διαθέσιμα
Βάρος Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
Υλικό Χάλυβας, αργίλιο, ορείχαλκος, χαλκός, κ.λπ.
Λειτουργούσα θερμοκρασία Ποικίλλει ανάλογα με το υλικό
Λειτουργούσα πίεση Ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος
Σειρά θερμοκρασίας Ποικίλλει ανάλογα με το υλικό

Εφαρμογές:

Στα τμήματα συμπιεστών, ειδικευόμαστε σε ποικίλα μέρη πίεσης και τμήματα συμπίεσης, που κυμαίνονται από τα μικρά εργαλεία ως τα μεγάλα στοιχεία. Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία πίεσης και τα εργαλεία συμπίεσής μας, μπορείτε να βεβαιωθείτε για την αξιόπιστη απόδοση και μια μακριά ζωή του σχεδίου. Κάθε προϊόν σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, με ποικίλες μεγέθη και εκτιμήσεις πίεσης ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο συστατικού. Τα προϊόντα μας έχουν ένα χαμηλό επίπεδο επιπέδων και θορύβου δόνησης, που καθιστά τους κατάλληλους για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών.

Εάν είναι για μια ιατρική συσκευή, μια βιομηχανική διαδικασία, ή ένα καταναλωτικό προϊόν, τμήματα συμπιεστών παρέχει την τέλεια λύση. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται για να διαρκέσουν, με μια ζωή του σχεδίου που ποικίλλει ανάλογα με το υλικό χρησιμοποιούμενο. Παρέχουμε μια σειρά των μερών πίεσης και των τμημάτων συμπίεσης για να ταιριάξουμε οποιαδήποτε απαίτηση, και η πεπειραμένη ομάδα μας πρόκειται πάντα σε διαθεσιμότητα να παράσχει τη συμβουλή από ειδήμονες και την υποστήριξη.

Τα τμήματα συμπιεστών είναι δεσμευμένα στην παροχή των υψηλότερων ποιοτικών προϊόντων, και η επιλογή μας μερών πίεσης και τμημάτων συμπίεσης έχει ως σκοπό να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές απαίτησης. Με ποικίλες μεγέθη, εκτιμήσεις πίεσης, και λειτουργούσες πιέσεις, μπορείτε να βρείτε το τέλειο μέρος για τις ανάγκες σας. Και με τα χαμηλά επίπεδα δόνησής μας και τα επίπεδα θορύβου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν σας θα είναι όσο το δυνατόν ήρεμο και αποδοτικότερο.

Οι του οποίου ανάγκες σας μπορούν να είναι, τα τμήματα συμπιεστών έχουν την τέλεια λύση. Με τη σειρά μας μερών πίεσης και τμημάτων συμπίεσης, μπορείτε να εμπιστευθείτε την ομάδα μας για να παρέχετε σε σας την υψηλότερη ποιότητα και τα περισσότερα αξιόπιστα προϊόντα. Έτσι μην διστάστε - μας ελάτε σε επαφή με για να ανακαλύψετε σήμερα περισσότεροι.

Προσαρμογή:

Τμήματα συμπιεστών - μέρη ποιοτικής πίεσης

Τα τμήματα συμπιεστών από τα τμήματα συμπιεστών προσφέρουν την αξιόπιστη απόδοση. Τα τμήματα συμπιεστών μας και τα τμήματα συμπίεσης σχεδιάζονται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των διάφορων βιομηχανιών. Εάν χρειάζεστε ένα μέρος αντικατάστασης συμπιεστών ή μια ολόκληρη μονάδα, σας καλύπτουμε.

Τα τμήματα συμπιεστών μας σχεδιάζονται για να αντισταθούν τους σκληρούς λειτουργούντες όρους και είναι διαθέσιμα στα διάφορα μεγέθη. Προσφέρουμε μια περιεκτική σειρά των τμημάτων συμπιεστών που ανταποκρίνονται ή υπερβαίνουν στις προδιαγραφές cOem. Η εκτενής επιλογή μας τμημάτων συμπιεστών περιλαμβάνει τα μέρη πίεσης, τις βαλβίδες συμπιεστών, τις βαλβίδες συμπιεστών, O-rings, και περισσότερων.

Τα μέρη πίεσής μας χτίζονται για να διαρκέσουν, με μια εξουσιοδότηση που ποικίλλει ανάλογα με τον κατασκευαστή. Η λειτουργούσα θερμοκρασία ποικίλλει επίσης ανάλογα με το υλικό. Επιπλέον, το επίπεδο θορύβου τμημάτων συμπιεστών μας ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος.

Για την ανώτερη απόδοση, τα τμήματα συμπιεστών εμπιστοσύνης για όλα τα μέρη πίεσής σας, τα τμήματα συμπιεστών, και τις ανάγκες τμημάτων συμπίεσης.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τα τμήματα συμπιεστών παρέχουν τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για τα προϊόντα του. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε τεχνικές ερωτήσεις ή να ανιχνευήσει λάθη οποιαδήποτε ζητήματα που μπορείτε. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά των υπηρεσιών όπως η εγκατάσταση, η επισκευή, η συντήρηση, και οι βελτιώσεις. Η ομάδα επαγγελματιών μας είναι δεσμευμένη στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών πιθανής.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τα τμήματα συμπιεστών

Τα τμήματα συμπιεστών πρέπει να συσκευαστούν προσεκτικά και να σταλούν για να εξασφαλίσουν ότι φθάνουν στον τέλειο όρο. Όλα τα μέρη πρέπει να ελεγχθούν για οποιαδήποτε ορατή ζημία πριν από τη συσκευασία και τη ναυτιλία.

Διαδικασία συσκευασίας

Για να εξασφαλίσει ότι τα τμήματα συμπιεστών προστατεύονται επαρκώς κατά τη διάρκεια της διέλευσης, κάθε συστατικό πρέπει να τυλιχτεί χωριστά σε ένα παχύ στρώμα του περικαλύμματος φυσαλίδων. Πρέπει έπειτα να τοποθετηθεί σε ένα βαρέων καθηκόντων κουτί από χαρτόνι που είναι τουλάχιστον δύο φορές το μέγεθος του συστατικού. Το πεδίο πρέπει να γεμίσουν με το πρόσθετο περικάλυμμα φυσαλίδων για να εξασφαλίσει ότι το συστατικό κρατιέται ασφαλώς σε ισχύ. Το κιβώτιο πρέπει έπειτα να σφραγιστεί με μια ισχυρή κολλητική ταινία.

Διαδικασία ναυτιλίας

Μόλις συσκευαστούν επαρκώς τα τμήματα συμπιεστών, πρέπει να σταλούν χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη υπηρεσία αγγελιαφόρων. Στον αγγελιαφόρο πρέπει να παρασχεθούν τα πλήρη στοιχεία της αποστολής, συμπεριλαμβανομένου του βάρους, του μεγέθους, και του προορισμού. Η συσκευασία πρέπει επίσης να ονομαστεί σαφώς με στοιχεία επιστροφής διευθύνσεων και επαφής, σε περίπτωση οποιωνδήποτε ζητημάτων κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Η υπηρεσία αγγελιαφόρων πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει την επιβεβαίωση της παράδοσης.

FAQ:

Q&A των τμημάτων συμπιεστών
Q: Τι είναι τμήματα συμπιεστών;
Α: Τα τμήματα συμπιεστών είναι ένα εμπορικό σήμα του αεροσυμπιεστή και των σχετικών συστατικών.
Q: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των τμημάτων συμπιεστών;
Α: Τα τμήματα συμπιεστών παρέχουν σε υψηλό - ποιοτικοί αεροσυμπιεστές και σχετικά συστατικά, την ισχυρή διάρκεια και τη μακριά ζωή υπηρεσιών.
Q: Ποιες είναι οι εφαρμογές των τμημάτων συμπιεστών;
Α: Τα τμήματα συμπιεστών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στους βιομηχανικούς, εμπορικούς και γεωργικούς τομείς, όπως ο κλιματισμός, η διήθηση αέρα, η άντληση, κ.λπ.
Q: Ποια είναι η περίοδος εξουσιοδότησης τμημάτων συμπιεστών;
Α: Τα τμήματα συμπιεστών προσφέρουν μια ενός έτους περίοδο εξουσιοδότησης σε όλα τα προϊόντα.
Q: Πού μπορώ να αγοράσω τα τμήματα συμπιεστών;
Α: Μπορείτε να αγοράσετε τα τμήματα συμπιεστών από τον επίσημο ιστοχώρο ή τους εξουσιοδοτημένους διανομείς μας.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)