Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Henglong (Xiamen), ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1992. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 30 ετών, η επιχείρηση έχει προσπαθήσει για την μόνος-βελτίωση και την καινοτομία, που εμμένει στην έννοια επιστημονικού και της τεχνολογικής καινοτομίας, ρυθμίζοντας συνεχώς τη δομή προϊόντων της, παράγοντας κυρίως τους δίσκους βαλβίδων συμπιεστών και τα πιάτα βαλβίδων. Η επιχείρηση πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 το Μάρτιο του 2003 και έχει εστιάσει στους δίσκους βαλβίδων για πάνω από 20 έτη. Είναι υψηλή επιχείρηση τεχνολογίας αστεριών που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, και τις πωλήσεις.

 

Τα εξαρτήματα συμπιεστών που παράγονται από Henglong Company υποστηρίζουν πάντα την τιμή του εμπορικού σήματος εμπορικών σημάτων «Baoli» με την άριστη ποιότητα. Η επιχείρηση εμμένει στην εταιρική πολιτική της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, που εμμένει στους κανονισμούς, και που παρέχει τις τίμιες υπηρεσίες. Τα προϊόντα δεν έχουν τροποποιηθεί από τις εσωτερικές επιχειρήσεις για πολύ καιρό, όπως FAW, το δεύτερο αυτοκίνητο, Ruili Meilian, η Σαγκάη Fusheng Songzhi, Fenghua Tianfeng, TCCi, η Panasonic, Guangzhou Jinbo, και περισσότερες από 20 γνωστές εσωτερικές επιχειρήσεις. Σταθερή ποιότητα, προσεκτική υπηρεσία, και να γίνει φιλικός συνεργάτης πελατών.

 

Η επιχείρηση Henglong είναι πρόθυμη να κάνει τους φίλους με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις στοχαστικές υπηρεσίες, να εργαστεί μαζί για να δημιουργήσει τη λαμπρότητα, και να εστιάσει στην προσαρμογή φορμών πιάτων βαλβίδων για 30 έτη

Ιστορία

Η εταιρεία Henglong ιδρύθηκε το 1992 για περισσότερα από 30 χρόνια. Η εταιρεία αγωνίζεται για αυτοβελτίωση και πρόοδο, τηρώντας την έννοια της τεχνολογικής καινοτομίας,συνεχή προσαρμογή της δομής του προϊόντος, που παράγει κυρίως δίσκους βαλβίδων συμπίεσης και πλάκες βαλβίδων.

 

Η εταιρεία πέρασε την πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας 1S09001 τον Μάρτιο του 2003 και τιμήθηκε με τον τίτλο "Επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας".2016 σύστημα διαχείρισης ποιότητας και έχει επικεντρωθεί σε εξαρτήματα συμπιεστή για πάνω από τριάντα χρόνιαΕίναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

Υπηρεσία

Ο σκοπός της Henglong (Xiamen) Machinery Equipment Company είναι να δημιουργήσει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.που έχει γίνει ο πνευματικός ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξης της εταιρείας μας από πάνω προς τα κάτωΩς εστίαση στην παραγωγή εξαρτημάτων συμπιεστή, τηρούμε την αρχή της υπηρεσίας προϊόντων "όχι το καλύτερο, μόνο το καλύτερο", συνεχώς επιδιώκοντας και εξερευνώντας, συνεχώς βελτιώνοντας και ξεπερνώντας.

 

Η Henglong (Xiamen) Machinery Equipment Co., Ltd. βρίσκεται σε μια σημαντική κεντρική πόλη κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της επαρχίας Fujian.με ανώτερη γεωγραφική θέση, βολική χερσαία, θαλάσσια και αεροπορική μεταφορά και αναπτυγμένη μεταφορά.

Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι της Henglong, με μια αυστηρή εργασιακή ηθική και πνεύμα, δημιουργούν σχολαστικά προμηθευτές που πληρούν την ικανοποίηση των πελατών.Έχει βραβευτεί με τα μετάλλια "Επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας" και διάφορες ομάδες νοικοκυριών., και έχει περάσει το "LATF 16949; 2016 Certification Certificate", το "Fujian Industrial Enterprise R&D Institution Certificate", το "ISO14001 Environmental Management System Certification","Πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία OHSAS18001", και πολλαπλών ευρεσιτεχνιών για μοντέλα ωφέλειας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr.
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)